Testimonials

Iulian
23 March 2015
La Nextgarden, am intalnit doi tineri ambitiosi, pregatiti profesional, iubitori ai frumosului si foarte devotati meseriei lor. Atat eu, cat si sotia mea ne declaram foarte multumiti de designul oferit, de calitatea prestatiilor cat si de rezultatul final “gradina mult dorita si asteptata”. Intregul spatiu verde arata exect asa cum ne- a fost prezentat in simularea 3 D. Va recomand cu incredere aceasta echipa, iar pe aceasta cale le multumin inca o data pentru frumosul oferit.
Ioana Vasile
8 March 2015
Sotul meu, mi-a facut cadou amenajarea gradinii noastre de c.ca 60 mp. Niciodata nu mi-as fi imaginat, ca o gradina atat de mica poate cerea un asemenea impact vizual. Simpitatea ei, plantele cu forma si coloritul lor dau senzatia ca ma aflu intr-un coltisor de rai. Iar toate aceste lucruri frumoase s-au intamplat intr-o singura zi. Am toata aprecierea fata de NEXTGARDEN. Minigradina noastra arata si se mentine bine.
Mihaela
19 February 2015
In urma cu 2 ani, am contactat cateva firme in vederea gazonarii a cca. 150 mp cu gazon role. Constransa de cheltuielile zilnice, am acceptat oferta ce-a mai ieftina si am demarat lucrarile cu firma X. Dupa finalizarea lucrarilor m-a cuprins o nemultumire totala fata de aspectul gazonului care prezenta multe gauri (provocate de rozatoarele de camp dupa spusele seful echipei), fata de faptul ca aveam denivelari (gropi) in multe zone pe care gazonul fusese prins, cat si de alte aspectepe care nu vreau sa le comentez .Cu toate acestea, am acceptat lucrarea am platit, si am tot asteptat sa apara imbunatatirile despre care imi vobrea asa zisul “inginer”. Fiind foarte nemultumita de lucrare m-am hotarat s-o refac, iar norocul mi-a suras de aceasta data, datorita baietilor de la NextGarden. Modul lor de abordare, implicarea superiorilor in central actiunii, si buna cunoastere a practicii din partea muncitorilor au dus la obtinerea gradinii pe care o asteptam cu multa sete. Chiar daca au fost putin mai scumpi, investiatia a meritat din plin. Daca as fi gandit altfel acum 2 ani, investitia in gradina noastra ar fi fost cu mult mai mica! Va recomandam cu toata increderea frima NextGarden.
George
23 January 2015
Colaborarea cu firma Next Garden Invest a inceput in urma cu un an, si pot spune ca sunt foarte multumit de promptitudinea si calitatea de care au dat dovada. Proiectul 3d ne-a ajutat sa vedem plantele, gazonul, spatial de joaca, zona de gratar la un nivel foarte apropiat fata de ceea ce, astazi familia noastra utilizeaza cu drag. Dupa efectuarea lucrarilor, am primit indicatii de intretinere, insa am considerat ca cel mai bine e sa intretina gradina cel care a si construit-o.